#1 Lisäravinnevertailu Lisäravinteet parhaaseen hintaanEtsi & Löydä
Vertaile & Osta
EtusivuArrowOppaatArrowRasvanpolttajat

Rasvanpolttajat

Energiatasapainolla tarkoitetaan yhtä elimistön tilaa missä energiansaanti on yhtä iso kuin energiankulutus. Painonpudotus tapahtuu yleensä sen seurauksena, jos saat syömästäsi ravinnosta vähemmän energiaa kuin mitä kulutat, se on negatiivinen energiatasapaino.

Painonpudotuksessa kannattaa ajatella fiksusti, eli voit toteuttaa sen joko lisäämällä energiankulutusta tai vähentää energiansaantia. Monen mielestä äskeinen lause voi kuulostaa yksinkertaiselta ja helpolta, mutta aina kannattaa muistaa, että itse toteutus voi olla vaikeaa tai hankalaa.

Valikoimista rasvanpolttajista kannattaa ensin koittaa sitä, että mikä sinulle sopii ja mitkä ovat tavoitteesi.

Ruokahalua Hillitsevät

Useimmiten syy siihen, ettei dieetti välttämättä toimikkaan niin on ruokahalu. Ruokahalu, nälkä ja kylläisyys ovat vaikeita käsitteitä mitä ei aina pysty käsittämään tai selittämään täysin. Mutta niihin vaikuttavat kehoa ohjaavat fysiologiset ja psykologiset tekijät.

Ruokavalio on todella tärkeä osa painonpudotusta ja yleisestikin treenaamista eli pelkkä treenaaminen ei riitä vaan ruokavalioon on tärkeää myös keskittyä ja panostaa. Sillä, että vähennät energiansaantia, niin saat suuremman mahdollisuuden siihen, että painosi putoaa.

Raskaimmaksi painonpudotuksessa voi tuntua ainainen näläntunne, sen takia kannattaa koittaa ruokahalua hillitseviä rasvanpolttajia, ne helpottavat myös psyykkisiin näläntuntemuksiin. Niillä tulee myös kylläiseksi pienemmillä aterioilla ja nopeammin kylläiseksi.

CLA

CLA=Conjugated Linoleic Acid, suomeksi=konjugoitunut linolihappo, se on rasvahappo, jota naudanliha sisältää luonnollisesti.

Tutkimusten mukaan kyseinen rasvahappo pyrkii vähentämään kehonrasvaa ja plussana taas lisäämään lihasmassaa.

Jos tavoitteenasi on kiinteä kroppa tai haluat muokata nykyistä kuntoasi kiinteämmäksi niin silloin kannattaa valita tämä erinomainen lisäravinne.

Stimulanttivapaat

Stimulantti eli yleisnimitykseltään aine millä on piristävä ominaisuus. Keskushermostoon vaikuttavat stimulantit voivat liian suurina annoksina laukaista stressiä.

Valikoimasta löydät rasvanpolttajat, jotka eivät sisällä ollenkaan stimulantteja. Jos olet kova stressaamaan, mutta haluaisit kuitenkin kiinteyttää tai pudottaa painoa niin silloin stimulaattivapaat lisäravinteet sopivat sinulle.

Termogeeniset

Elimistömme tarvitsee ravinnon sulattamiseen, imeytymiseen ja kuljettamiseen paljon energiaa. Termogeneesin eli lämmön avulla energian kulutus lisääntyy.

Esimerkiksi painonpudotukseen termogeneesi on todella hyvä, koska se on aine, joka pystyy lisäämään energiankulutusta. Niihin taas kuuluvat hyvinä esimerkkeinä vahvat mausteet ja kofeiini, joka vaikuttaa paljon keskushermostoon.

Näihin valikoimiin kuuluvat rasvanpolttajat, jotka kiihdyttävät sitä, että keho tuottaa enemmän lämpöä ja sen avulla taas paino putoaa helpommin.

Piristävät

Jotta sinun ei tarvitsisi turhaa stressata painonpudotusta, niin kannattaa pitää huolta, että energiansaantisi on alijäämäinen. Raskasta voi olla se, että joudut tekemään intensiivisen treenin korkean energiakulutuksen takia, vaikka ravinto olisi todella niukka ja söisit vähemmän kaloreita kuin mitä kulutuksesi olisi.

Kun tavoitteenasi on pudottaa painoa mutta kuitenkin saada pidettyä yllä suorituskyky niin kannattaa valita silloin lisäravinteeksi rasvanpolttaja, joka piristää.

Piristävillä rasvanpolttajilla on myös hyvinä puolina se, että se lisää keskittymiskykyä ja myös ehkäisee henkiseltä väsymykseltä, sen ansiosta sinun ei tarvitse murehtia, että muut asiat elämässäsi kärsisi dieetin takia.

Katso kaikki rasvanpolttajat täältä


Lisäravinteetnetistä.fi
Parhaat lisäravinteet parhaaseen hintaan.
Kategoriat
ProteiinijauheetPre-WorkoutRasvanpolttajat
 
KreatiinitVitamiinit & terveys
Lisätietoa:
Tietoa meistäOta yhteyttä
TietosuojaselosteTwitterFacebookInstagram