#1 Lisäravinnevertailu Lisäravinteet parhaaseen hintaanEtsi & Löydä
Vertaile & Osta
EtusivuArrowOppaatArrowKreatiini

Kreatiini

Kreatiini on aine, jota löytyy ihmisen lihaksistosta luonnostaan ja se on tärkeä kehon energia-aineenvaihdunnassa. Syömällä Kala- ja liharuokia sitä saa. Keho muodostaa luonnostaan kreatiinia jopa 1-2 grammaa päivässä. Kreatiini on energianlähde nopeasti käytettävä sellainen, varsinkin jos kyseessä on intensiivinen treeni.

Se muuttuu lihaksissa kreatiinifosfaatiksi. Varsinkin jos tarkoituksena on parantaa suorituskykyä lyhytkestoisissa ja räjähtävissä suorituksissa sekä tavoitteellisessa voiman maksimoinnissa ja sarjapituuksien kasvussa niin silloin kreatiini on oikea valinta.

Kreatiinimonohydraatti

Yleisimpiin kategoriassa kreatiini kuuluu kreatiinimonohydraatti. Kreatiinimonohydraatin tarkoitus on lisätä lihaksissa voimaa ja antaa räjähtävyyttä maksimaalisissa, lyhytkestoisissa suorituksissa esimerkiksi voimaharjoittelussa. Kreatiinimonohydraatti antaa massaa lihaksiin kertyvän nesteen vuoksi. Kertynyt neste antaa paljon painetta ja kestävyyttä treeneissä lihaksiin.

Tuote myös mahdollistaa sen, että pystyt treenaamaan kovemmin ja tästä syystä auttamaan lihaskasvua eteenpäin.

Nopeavaikutteinen

Nopeavaikutteinen kreatiini ei vaadi tankkausjaksoa ja se on yhteisnimi eri kreatiineille. Se on tarkoitus nauttia vähän ennen treenin alkua sen takia, että se maksimois räjähtävyyden ja voiman. Nopeavaikutteisissa kreatiineissa hyvänä puolena on, että se ei sido ollenkaan nestettä, varsinkin jos haluat välttää painon nousemisen.

Hyvinä vaihtoehdoista nopeavaikutteisista kreatiineista löytyy Kre-Alkalyn ja kreatiinietyyliesteri.

Kreatiiniyhdistelmä

Kreatiiniyhdistelmä on nimensä veroinen, eli sisältää useampaa eri kreatiinia. Mietitkö mikä olisi sinulle paras kreatiini eri vaihtoehdoista? Nyt voit valita tuotteen mikä sisältää montaa kreatiinimuotoa samassa.

Ravintolisän sisältämät eri kreatiinimuodot ovat hyviä, koska ne täydentävät toisiaan-Parantaa suorituskykyä ja auttaa lihasvoiman tuotossa.

Löydät kaikki kreatiinit täältä


Lisäravinteetnetistä.fi
Parhaat lisäravinteet parhaaseen hintaan.
Kategoriat
ProteiinijauheetPre-WorkoutRasvanpolttajat
 
KreatiinitVitamiinit & terveys
Lisätietoa:
Tietoa meistäOta yhteyttä
TietosuojaselosteTwitterFacebookInstagram