Paras BCAA 2020

Paljon puhuttu BCAA-aminohapot varsinkin kehonrakennussivustoilla puhuttavat paljon. Ne ovat haaraketjuisia aminohappoja. Varmasti moni ihminen tunnistaa kyseisen sanan, mutta ongelmana voi olla se, että ei ole mitään käryä miten se toimii ja vaikuttaa. Ne eivät ole turhaa pinnalla, koska ne ovat erittäin hyviä ja tehokkaita lisäravinteita, kunhan niitä osaa käyttää oikein.

Nimensä haaraketjuiset aminohapot saavat siitä, että se koostuu kemiallisesti. Aminohappo on rakenteeltaan ja muodoltaan kuin oksan haara.BCAA muodostuu kolmesta eri aminohaposta, jotka ovat leusiini, valiini ja isoleusiini. Jos tarkoituksena on kasvattaa lihasta nopeammin ja enemmän, niin tutkimusten mukaa juuri kyseiset haaraketjuiset aminohapot auttavat siinä.

 

BCAA:n käyttö on tällähetkellä suosiossa, mietitkö kuitenkin mikä olisi se sopivin ja paras BCAA juuri sinun tarpeisiisi? Listasimme tähän tämän hetken top 3 suosituimmat tuotteet! Katso myös muut tarpeelliset aminohapot

 


Suosituimmat BCAA Top 3:

 

1. SCITEC NUTRITION BCAA Xpress 700g 

∨  Sisältää 3 haaraketjuista, vapaata aminohappoa.
∨  Estät lihasproteiinin hajoamisen.
∨  Todella hyvänmakuinen.   
∨  Makuina Pink Lemonade & Apple.  

Fitnesstukku verkkokauppa

Tilaa Heti! 

 

Hinta: 42,90€ (61,21€ / kg)  

Miksi Tämä?

 

Tuote sisältää BCAA:ta parhaimmillaan. Käyttäjien mielestä tämä ravintolisä on hyvä, koska se ehkäisee todella tehokkaasti lihasproteiinin hajoamista, sekä liukenee hyvin veteen ja on ehdottomasti hyvänmakuinen! Scitecin BCAA on myös todettu imeytymisen kannalta hyväksi ja sen anti-katabolinen vaikutus on ehdoton! Viimeisimpänä muttei kuitenkaan vähäisimpänä sen stimuloiva vaikutus menee suoraan luurankolihasten synteesiin.

Käyttäjien arvostelujen perusteella tämä tuote on saanut arvosanaksi 4/5 tähteä !

 

Haaraketjuisiin aminohappoihin (BCAA), mihin kuuluvat L-valiini, L-isoleusiini, L-leusiini. Nämä ovat välttämättömiä aminohappoja. Niitä on välttämätön saada esimerkikis ravinnon kautta, koska keho ei pysty niitä valmistamaan itse.

Kun haluat ylläpitää ja lisätä lihasmasaasi, niin on todella tärkeää saada päivittäin laadukkaista raaka-ainesta näitä aminohappoja. Kyseistä BCAA-konsentraatiota on ihmisen lihaskudoksessa melkeimpä 30%! Jos mietit mitkä raaka-aineet ravinnosta sisältävät kyseistä BCAA:ta, nin esimerkkejä on eläinperäisistä proteiineista liha, maito ja kanamunat. Suositeltavaa on kuitenkin treenaamisen yhteydessä nauttia vielä BCAA:ta.

BCAA:t jotka ovat vapaassa muodossa, niin imeytyvät paremmin ja tehokkaammin. Ne stimuloivat proteiinisynteesiä ja vapauttavat insuliinia. Kyseiset aminohapot ovat käyettävissä lihaksissa heti niiden ottamisen jälkeen.

Annostus: (Suositus) Voit sekoittaa yhden teelusikallisen ( 7g voi olla kukkupäällinen) 1-3 dl:aan veden kanssa ja suositeltavaa on juoda 1-3 kertaa päivässä. Parhaimman tuloksen saat kun nautit ennen treeniä, treenin aikana sekä treenin jälkeen.

Yleiset tiedot: Muista aina, että aminohappo on valmiste, joka ei missään nimessä korvaa monipuolista ruokavaliota. Annostusta mikä on suositeltu niin ei saa ylittää! Ei missään nimessä lasten ulottuville.

Allergiset tiedot: Lisäravinnetta valmistetaan tiloissa, jossa myös käsitellään soijaa, maitoproteiinia, maapähkinää, gluteenia ja kanamunia. Voi sisältää jäämiä näistä.

Ravintosisältö: Per annos (7g)

L-Leusiini: 2500 mg

L-Isoleusiini: 1250 mg

L-Valiini: 1250 mg 

 

Pink Lemonade, ravintosisältö ja ainesosat:

Sitruunahappo, aspartaami*, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, keinotekoiset ja luonnolliset makuaineet (Pink Lemonade), mansikanpunainen (väri).

Apple, ravintosisältö ja ainesosat :

L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitruunahappo, aspartaami*, dekstroosi, luonnolliset ja keinotekoiset makuaineet (omena), väri (ruskea, keltainen).

Sitruunahappo, aspartaami*, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, luonnolliset ja keinotekoiset makuaineet (apple), dekstroosi, ruskea, keltainen (väri).

*=Fenyylialaniinin lähteen sisältävä 

 


BCAA Xplode

2. Olimp Sports Nutrition BCAA Xplode 500g ( Limited Edition)

∨  palautuminen parantuu.
∨  Lihaksille polttoaine.
∨   Auttaa lisäämään ATP-tuotantoa sekä lihasten soluvolyymiä.
∨  Auttaa vahvistamaan proteiinisynteesiä.
∨  Estää sitä, ettei lihasproteiini hajoa ja laskee myös kortisolitasoja (Stressihormoni joka aiheuttaa lihasten purun)
  Optimoi myös kasvuhormonin synteesiä.
∨  Auttaa maksimoimaan proteiinin imeytymistä.
∨  Makuina Mojito.

 

Fitnesstukku verkkokauppa

Tilaa Heti! 

 

Hinta: Tämän hetken tarjouksena on 2x tämä tuote vain 31,99€ (norm. 63,88€)

Miksi tämä?

 

Käyttäjien kokemuksella tämä tuote on valikoitunut kakkoseksi, sen takia, että se sisältää korkealaatuista BCAA:ta jopa 5000 mg per 5 g annos! Tämä tuote on myös kokonaan kasviperäinen ja siihen on lisätty L-sitruliinia, joka lisää lihaspumppia. Täydennetty hyvillä mineraaleilla.

Käyttäjien arvostelujen perusteella tämä tuote on saanut arvosanaksi myös 4/5 tähteä!

 

BCAA:n tarkoitus on antaa lisää energiaa lihaksille treenatessa ja myös silloin säästää lihasproteiinia. Merkittävänä aineena on leusiini, joka taas vaikuttaa protteiinisynteesiin.

Kun taas BCAA-tasot menevät laskuun varsinkin kovan treenin seurauksena, sen takia tryptofaanin taso nousee jos vertaa BCAA:han. Tryptofaanin tarkoituksena on taas vaikuttaa aivoihin ja aiheuttaa väsymystä joka muuntuu serotooniksi. Sen takia BCAA:ta suositellaan koska sen tarkoituksena on ehkäistä kyseistä väsymystä.

Varsinkin stressitilanteissa tai liian kovan treenin takia tapahtuu kortisolin kataboli, tätä voidaan vaimentaa tai jopa estää ottamalla BCAA:ta. Jos sinulla on erillaisissa tilanteissa esim. sairaus, erillaiset traumat elimistössä tai vaikka liian kovan treenin takia voivat BCAA-tasosi olla todella alhaiset, koska ne ovat sentetisoituneet esim. glutamiiniksi ja/tai alaniiniksi. Jos tälläisia tilanteita sattuu tulemaan eteen, niin glutamiinilla voi olla lihasmassaa säästävä vaikutus.

 

Suositeltava annosmäärä: Kannattaa käyttää mukana tulevaa mittakauhaa, joka löytyy purkista. Suositeltavaa on lisätä 1 annos(1 mitallinen, joka on 10g) 2 dl:aan veteen 1-2 kertaa päivässä. Parhaimman tuloksen saat kun nautit kyseistä tuotetta ennen ateriaa tai treenin aikana ja treenin jälkeen tai vahtoehtoisesti ennen nukkumaanmenoa.

Yleiset tiedot: Kyseinen tuote on ravintolisä eikä sitä tule missään nimessä vaihtaa monipuolisesta ruokavaliosta. Annossuositusta ei saa ylittää! Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Kannattaa aina pitää ravintolisiä käyttäessä se mielessä, että muistaa syödä terveelliseti ja monipuolisesti! Se on kaiken A ja O. Tuotetta voi käyttää jos olet terve ja yli 18-vuotias. Jos kuitenkin olet raskaana, imetät tai sinulla on joku sairaus tai lääkitys päällä, niin silloin on suositeltavaa olla lääkäriisi yhteydessä ja kysyä voitko tätä tuotetta käyttää.

 

Ravintosisältö: Per annos (10g) / 100g

Energiaa : 158,4 kJ 20,6 kcal  / 1584 kJ 206 kcal

Hiilihydraatti: 0g / 0g

Proteiini: 0g / 0g

Josta tyydyttynyttä rasvaa: 0,02g / 0,18g

Suolaa: 0,06g / 6,0g

BCAA: 6g / 60g

L-leusiini: 3g / 30g

L-valiini: 1,5g / 15g

L-isoleusiini: 1,5g / 15g

L-glutamiini: 1g / 10g

B6-vitamiini: 2mg (100% RDA) / 20mg

 

Ravintosisältö ja ainesosat: 

10% L-glutamiini, vapaita BCAA-aminohappoja ( 30% L-leusiini, 15% L-valiini, 15% L-isoleusiini) happamuudensäätöaineet: sitruunahappo, natriumsitraatti, omenahappo, aromit, sakkeutumisaine: akaasiakumi, makeutusaineet: asesulfaami-K, sukraloosi, emulgointiaine: soijalesitiini, 0,02 B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi, väri: riboflaviini (sitrus), beetakaroteeni (Appelsiini), karniini (fruit punch)

 

 


 

Paras BCAA nocco

3.  NOCCO BCAA 330ml

Suosittu tuote esimerkiksi treenin yhteydessä tai muuten vaan virkistämään päivääsi! 

∨  Sisältää haaraketjuisia aminohappoja (BCAA:ta).
∨  Valmis juotava, ei tarvitse sekottaa mihinkään.
∨  Janonsammuttaja, joka samalla virkistää! 
∨  Auttaa stimuloimaan lihaskasvua sekä edistää palautumista.
∨  Makuvaihtoehtona löytyy hiilihapollisia tai ilman hiilihappoa.
∨  Löytyy kofeiinilla tai ilman 
∨  Monta hyvää makuvaihtoehtoa, todella raikkaita.
∨  Makuina löytyy: Päärynä, persikka, omena, carribean, tropical, carnival (NEW!)

 

Fitnesstukku verkkokauppa

Tilaa Heti! 

 

Hinta: Tarjouksessa 45,80€ (norm. 57,36€)

 

Miksi tämä?

 

Ihmisten mielestä tämä tuote on hyvä, koska se on valmis juotava, eikä sitä tarvitse sekoittaa mihinkään erikseen. Se sisältää hyviä aminohappoja ja vitaamiineja. Juoma auttaa myös lihaskasvussa ja palautumisessa. Sopii treenaamisen yhteyteen tai vaikkapa janojuomaksi antamaan energiaa ja vireyttä päivään! Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen!

 

Käyttäjien arvostelujen perusteella tämä tuote on saanut arvosanaksi myös

 

NOCCO BCAA on hyvä vaihtoehto jos haluat virkistävän ja makean juoman, mutta et halua sokeripommia sillä tämä on sokeriton! NOCCO:ssa on  raikas maku ja sopiva sinulle jos elämäntapasi on aktiivinen ja treenaat usein!

Juoma sisältää haaraketjuisia aminohappoja, jotka auttavat edistämään lihaskasvua, kofeiinia joka parantaa keskittymiskykyä (mahdollista saada myös kofeiinittomana) ja runsaasti vitamiineja, jotka antavat energiaa! Voit myös mahdollisesti valita kevyesti hiilihapotetun mauksi, se tekee juomasta todella freshin!

NOCCO BCAA- juoma sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, olitpa sitten väsynyt aamulla tai haluat hyvän juoman treenin kaveriksi, jossa on lihaksille hyviä ravinteita! Hyvä valinta!

Annossuositus: NOCCO BCAA- juoma sopii nautittavaksi arkipäiväisenä juomana. Todella tehokas myös treenin yhteydessä. Käyttösuositus: ENINTÄÄN 2 tölkkiä päivässä.

Yleiset tiedot: Monipuolista ruokavalioa ei tule korvata kyseisellä juomalla. Pitää säilyttää lasten ulottumattomissa. Suositeltavaa on aina pitää mielessä hyvä ja monipuolinen ruokavalio ja terveellinen elämäntyyli. Tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Jos olet raskaana, kärsit jostai sairaudesta/sairauksista, sinulla on joku lääkitys tai imetät, niin täytyy ottaa yhteyttä lääkäriin ja kysyä voitko kyseistä tuotetta käyttää tai soveltuuko se sinulle. Kofeiinipitoisuus korkea ( 55mg per 100ml* ei koske ollenkaan makuja omena ja raparperi/mansikka).

Nimike (tavaralle): Juoma, joka on aminohapoilla rikastettu, vitamiineilla ja kofeiinilla*. Makuja löytyy hiilihapottomia ja hiilihapotettuja. Tuote sisältää makeutusainetta. Kofeiinipitoisuus on korkea ( 55mg per 100ml*). Ei suositeltava juoma raskaana oleville, imettäville naisille, lapsille tai henkilöille jotka ovat kofeiiniherkkiä.

*=Ei koske ollenkaan makuja omena (kofeiiniton), Mansikka/raparperi (kofeiiniton)

NETTOTILAVUUS: 330ml.

 

Ravintosisältö: Per 1 annos (330ml)

ENERGIA: Päärynä, punaiset marjat : 66 kJ/16 kcal / Mansikka/raparperi: 84 kJ/20 kcal

PROTEIINI: Päärynä, punaiset marjat: 3,5 g / Mansikka/raparperi: 5g

HIILIHYDRAATTI: Päärynä, punaiset marjat: 0g / Mansikka/raparperi: 0g

RASVA: Päärynä, punaiset marjat: 0g / Mansikka/raparperi: 0g

KUITUA: Päärynä, punaiset marjat: 0g / Mansikka/raparperi: 0g

BCAA: Päärynä, punaiset marjat: 2500 mg / Mansikka/raparperi: 5000 mg

L-karnitiini: Päärynä, punaiset marjat: 400 mg / Mansikka/raparperi: 0 mg

KOFEIINI: Päärynä, punaiset marjat: 180 mg / Mansikka/raparperi: 0 mg 

SUOLA: Päärynä, punaiset marjat: <0,1 g / Mansikka/raparperi: <0,1 g

D-vitamiini: Päärynä, punaiset marjat: 5  µg (100%*) / Mansikka/raparperi: 5  µg (100%*) 

BIOTIINI: Päärynä, punaiset marjat: 50 µg (100%*) / Mansikka/raparperi: 50 µg (100%*)

FOOLIHAPPO: Päärynä, punaiset marjat: 200 µg (100%*) / Mansikka/raparperi: 200 µg (100%*)

NIASIINI: Päärynä, punaiset marjat: 16 mg (100%*) / Mansikka/raparperi: 16 mg (100%*)

B6-VITAMIINI: Päärynä, punaiset marjat: 1,4 mg (100%*) / Mansikka/raparperi: 1,4 mg (100%*)

B12-VITAMIINI: Päärynä, punaiset marjat: 2,5 µg (100%*) / Mansikka/raparperi: 2,5 µg (100%*)

*- Vertailuarvo päivittäisestä saannista.

 

Ravintosisältö: Per 1 annos (330ml)

ENERGIA: Appelsiini: 49 kJ/12 kcal / Omena: 84 kJ/20 kcal / Persikka: 58 kJ/14 kcal

RASVA: Appelsiini: 0 g / Omena: 0 g / Persikka: 0 g

JOSTA TYYDYTTYNYTTÄ RASVAA: Appelsiini: 0 g Omena: 0 g / Persikka: 0 g 

HIILIHYDRAATTI: Appelsiini: 0 g / Omena: 0 g / Omena: 0 g 

JOISTA SOKEREITA: Appelsiini: 0 g / Omena: 0 g / Persikka: 0 g

KUITUA: Appelsiini: 0 g / Omena: 0 g / Persikka: 0 g 

PROTEIINI: Appelsiini: 2,9 g* / Omena: 5 g* / Persikka: 3,4 g*

SUOLA: Appelsiini: 0 g / Omena: 0 g / Persikka: 0 g 

D-VITAMIINI: Appelsiini: 5,0 µg (100%**) / Omena: 5,0 µg (100%**) / Persikka: 5,0 µg (100%**)

NIASIINI: Appelsiini: 16 mg (100%**) / Omena: 16 mg (100%**) / Persikka: 16 mg (100%**) 

B6-VITAMIINI: Appelsiini: 1,4 mg (100%**) / Omena: 1,4 mg (100%**) / Persikka:  1,4 mg (100%**)

FOOLIHAPPO: Appelsiini: 200 µg (100%**) / Omena: 200 µg (100%**) / Persikka: 200 µg (100%**)

B12-VITAMIINI: Appelsiini: 2,5 µg (100%**) / Omena: 2,5 µg (100%**)  / Persikka: 2,5 µg (100%**) 

BIOTIINI: Appelsiini: 50 µg (100%**) / Omena: 50 µg (100%**) / Persikka: 50 µg (100%**)

*= Aminohapot vapaassa muodossa 

**= Vertailuarvo päivittäisestä saannista 

 

Ainesosat ja ravintosisältö,  Appelsiini:

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA), vesi, (l-leusiini, l-valiini), l-karnitiini, l-tartraatti, vihreä tee-uute, kofeiini, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti), aromi (appelsiini), vitamiinit (foolihappo, biotiini, niasiini, B6, B12, D3), säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), makeutusaine (sukraloosi), väri (beetakaroteeni). Annoskoko: 330ml, BCAA 8:1:1 (leusiini, isoleusiini, valiini) : 2500 mg, l-karnitiini: 400 mg, kofeiini: 180 mg.

Ainesosat ja ravintosisältö, Mansikka/raparperi: 

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA), vesi (hiilihapotettu), vitamiinit (foolihappo, biotiini, niasiini, B6, B12, ja D3), (l-leusiini, l-valiini, l-isoleusiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), makeutusaine (sukraloosi), aromit (mansikka, raparperi), väri (kasviperäinen väriuute).

Ainesosat ja ravintosisältö, Omena:

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA), vesi (hiilihapotettu), vitamiinit (niasiini, B6, foolihappo, D, biotiini, B12), aromi (omena, litsi), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), makeutusaine (sukraloosi), väri (beetakaroteeni). Annoskoko: 330 ml, BCAA 4:1:1 (leusiini, valiini, isoleusiini): 500 mg.

Ainesosat ja ravintosisältö, Persikka:

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA), vesi (hiilihapotettu), (l-leusiini, l-valiini, l-isoleusiini), l-tartraatti, l-karnitiini, vihreä tee-uute, kofeiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), vitamiinit (biotiini, foolihappo, niasiini, D3, B12, B6), aromi (persikka) väri (kasviväriuute), makeutusaine (sukraloosi). Annoskoko: 330 ml, BCAA 4:1:1 (leusiini, valiini, isoleusiini) : 300 mg, l-karnitiini: 400 mg, kofeiini: 180 mg.

Ainesosat ja ravintosisältö, Punaiset marjat: 

Haaraketjuiset aminohapot, vesi (hiilihapotettu), tauriini, l-tartraatti, l-karnitiini, glukuronolaktoni, vihreä tee-uute, kofeiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo, natriumsitraatti), vitamiinit (biotiini, foolihappo, B12, B6, D3, niasiini), makeutusaine (sukraloosi), aromi (punaiset marjat), väri (kasviperäinen väriuute).

Ainesosat ja ravintosisältö, Päärynä: 

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA), vesi (hiilihapotettu), (l-leusiini, l-valiini, l-isoleusiini), l-karnitiini, l-tartraatti, tauriini, glukuronolaktoni, vihreä tee-uute, kofeiini, vitamiinit (biotiini, foolihappo, D3, B6, B12, niasiini), happamuudensäätöaineet (natriumsitraatti, sitruunahappo), makeutusaine (sukraloosi), aromi (päärynä), väri (beetakaroteeni).

 

Sivuiltamme löydät parhaat lisäravinteet netistä !