Nivelet ja lihakset

Nivelet tarvitsevat myös lisäravinteita toimiakseen parhimmalla mahdollisella tavalla ei pelkästään lihakset. Nivelten hyvä toiminta auttaa sinua suoriutumaan myös normaalissa elämässä niinkuin kuntosalilla tai treeneissä. Pidä siis huolta myös nivelistäsi ja katso, että saat tarvittavat ravintolisät nivelten ylläpitoon. Tästä kategoriasta löytyy myös kipua lievittävät voiteet jos sinulla esiintyy nivelkipuja, muista lepo on aina tärkeämpi kuin lisäravinteet yksinään.

MSM

MSM on lisäravinne, joka vähentää treenistä aiheutuvaa kipua nivelissä ja auttaa palautumisessa. Tuntuuko sinusta joskus, että heräät kipuun ja jomotukseen nivelissä tai ne tuntuvat jäykiltä? Jos tykkäät treenata usein ja kovaa, niin MSM-lisäravinne on sinulle oiva valinta.

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on rikkilähde luonnostaan. Sitä esiintyy vihreissä kasveissa tai hedelmissä. Rikkihän on tärkeä kropassa, sillä se on rakenneosa kollegeenille. Se muodostaa rustoja, sidekudosta, jänteitä, luustoa, ihoa, kynsiä ja hiuksia.

Se on todella suosittu lisäravinne varsinkin usein kroppaansa rasittaville urheilijoille. Sen takia, koska lihasten ja nivelten pitä palautua hyvin, jotta suorituskykyö voidaan ylläpitää korkealla.