Fitnesstukku

Fitnesstukku on yksi pohjoismaiden johtavista lisäravinteiden ja terveysalantuotteiden verkkokaupoista. Se tarjoaa kaiken tasoisille urheilijoille tarvitsemansa lisäravinteet, urheiluvarusteet ja vermeet liikkuvaan elämäntyyliin.

Tausta

Fitnesstukun yritystoiminta alkoi Vänersborgissa Ruotsissa vuonna 1996, kun kahdella yrittäjällä oli mielenkiinto voimaharjoittelua kohtaan. Pian he huomasivat, että markkinoilta puuttui ruotsalaisia vaihtoehtoja kalliille ulkomaisille lisäravinteille, joten he alkoivat tarjota tuotteita edullisemmilla hinnoilla internetin ja myymälöidensä kautta. Heidän oma tuotemerkkinsä on Star Nutrition. Nopeasti yrityksestä tuli menestys, sillä asiakkaat rakastivat edullisia hintoja!

Nykyään Fitnesstukku on yksi maailman suurimpia kuluttajille myyviä lisäravinteiden verkkokauppoja.

Fitnesstukku kokemuksia

Fitnesstukun hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset (edulliset). He toimittavat tilaukset nopeasti noin 3-5 päivää ja saat lisäravinteesi. Valikoima on todella suuri ja lisäravinteita löytyy joka lähtöön, aina laihdutuksesta ja voimaharjoittelusta lihaskuntoa ylläpitäviin lisäravinteisiin ja vitamiineihin. Myös tavallinen ei niin himourheilija voi käyttää lisäravinteita, sillä ne kohentavat yleistä hyvinvointia ja lisäävät energisyyttä päivän askareisiin.

Siirry kauppaan!

Arvostelut:
[Yhteensä: 14 Keskiarvo: 4.7]